NIL MOLINER + ARNAU GRISO

NIL MOLINER + ARNAU GRISO
58 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
58 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Diumenge, 9 d´agost
21:30h
Des de 25 euros
COMPRAR ENTRADES (>>)

Després d´un 2019 carregat d´èxits, en Nil Moliner anuncia que el febrer de 2020 complirà un dels seus grans somnis, llançar el seu primer àlbum d´estudi. Juntament amb aquest anunci, l´artista presenta una nova gira amb la que donarà un gran salt. Bailando en la Batalla Tour omplirà els principals capitals de bon rotllo i energia. L´efecte Nil Moliner ja és imparable!

El fenomen Arnau Griso és la demostració de com les xarxes socials estan revolucionat la música. En un temps rècord, el duo format per Arnau Blanch (veu) i Eric Griso (veu i guitarra) han passat de compartir les seves cançons per internet a gravar el seu primer disc, Revolución Bananera (Sony, 2018) ia actuar davant de milers de persones. La seva fórmula? Cançons pop sense complexos amb lletres atrevides que barregen humor i jocs de paraules intel·ligents amb crítica social, però sense oblidar-se de transmetre un bon rotllo desbordant.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar