ANDRÉS SUÁREZ
Presentació nou disc

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

ANDRÉS SUÁREZ
GUITAR BCN 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2020
AJORNAT: nova data, 14 d´octubre
19.30 h. / 22.30 h.
Des de 25€

NOVES ENTRADES A LA VENDA!

-------------------------------

ENTRADES JA ADQUIRIDES: Per tal de garantir tots els protocols d´aforament i la màxima seguretat, ANDRÉS SUÁREZ oferirà 2 funcions a BARTS el 14 d´octubre: 

Primera funció > 19.30 h.
Segona funció > 22.30 h.

* Si us plau, escull el teu horari escrivint a ticketing@theproject.es abans del 23 de setembre, amb 3 opcions: 

- Primera funció
- Segona funció
- Indiferent

IMPORTANT: recorda indicar el teu nom complet i el número de referència de la compra.

* Si vas amb un grup però has comprat entrades per separat, també pots demanar la reubicació de les teves localitats per estar tots a la vora, indicant les dades corresponents (noms complets dels compradors i números de referència de les compres).

* Amb la informació rebuda satisfarem totes les peticions en funció dels aforaments disponibles.

MOLT IMPORTANT: A partir del 23 de setembre rebràs per e-mail les noves localitats pel nou horari. Les entrades adquirides fins al moment no seran vàlides per accedir al concert.  

* Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides. Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es

-------------------------------

MEET & GREET

-Els espectadors amb entrada Premium que assisteixin a la funció de les 19:30h. hauran de presentar-se a les taquilles de teatre a les 18h., on rebran una polsera per accedir al Meet & Greet.

-Els espectadors amb entrada Premium que assisteixin a la passada de les 22: 30h hauran de quedar-se a les seves localitats a l´acabar el concert. Amb l´entrada física o descarregada al mòbil, se´ls donarà la polsera per accedir al Meet & Greet.

-------------------------------

De tocar al metro de Madrid a omplir grans escenaris. L´aventura artística del cantautor gallec de 36 anys ha estat trepidant. Desde que va publicar el seu primer disc en 2002, s´ha anat consolidant com una de les veus més personals i sòlides de la música en castellà, amb deu treballs editats i una comunitat de seguidors sòlida i fidel. Admirador de Joan Manel Serrat i de Joaquin Sabina, les seves lletres s´emmirallen en la poesia i la literatura per poder transcendir i portar les seves inquietuds artístiques a nous territoris. El disc Des de una ventana (2017) va ser, sense dubte, el de la seva eclosió popular i el seu nou treball, que presenta en una extensa gira aquest 2020, la confirmació d´un cantautor que sap moure´s amb maestratge per l´èpica quotidiana, el rock de tall clàssic i les ballades fervoroses i romàntiques.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir: