MASTODONTE
Presenten La Transfiguración del Mastodonte

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

MASTODONTE
GUITAR BCN 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2020
Cancel·lat
21 h.
Des de 25 €

IMPORTANT: Rebrà automàticament l´import de les seves entrades en el termini màxim d´una setmana després que finalitzi l´estat d´alarma.

"Un espectacle emocional sobre la celebració de la vida en cada una de les seves formes i etapes”. D´aquesta manera Mastodone descriu La transfiguración, el disc de debut del duo format per l´actor i cantant Asier Etxeandía —recentment l´hem vist a Dolor y gloria, de Pedro Almodóvar— i el multiinstrumentista Enrico Barbaro. Es tracta d´un projecte amb gran vocació teatral, amb canvis de vestuari, coreografies i girs dramàtics, i volgudament exuberant i barroc —sí, mastodòntic— a nivell musical que transita per l´electrònica, el funk, la música clàssica, rock i la música dance. Una bona mostra d´aquest univers musical i artístic es pot veure en el videoclip Anatomía de un éxodo, que ha estat nominat al Grammy Latino 2019 com a  millor vídeo musical en versió llarga. Mastodonte han aconseguit crear un món tan engrescador com difícil d´encasellar que provoca emocions a flor de pell.

 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Asier Etxeandia - veu
Enrico Barbaro - baix,  sintetitzadors i programacions
Iván Prada - guitarra elèctrica
Pino Rovereto - bateria
Domi Oliver - piano, percussió, bateria electrònica, saxo, i guitarra acústica
Chiqui Ruiz - il·luminació
Adolfo Sánchez Mesón - so P.A.
Marcos Liviano - monitors
Jose Luis Huertas - video
Victor Humanes, Sandra García i Javier Iturralde Itu - assistents d´escenari

 

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir: