FEDERICO MECOZZI

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

FEDERICO MECOZZI
Dimarts, 10 de març
21 h.
18 €

Com a violinista i multiinstrumentista, Federico Mecozzi col·labora des de 2009 amb el famós pianista i compositor italià Ludovico Einaudi, tant en concerts en viu en els teatres i escenaris més prestigiosos de món com en enregistraments d´estudi en qualitat de músic i assistent musical.

A més, l´artista s´ha dedicat durant anys a la composició i disposició de pop, música clàssica contemporània i minimalista. Awakening és el seu àlbum debut com a solista, un viatge sonor que conté i sintetitza totes les experiències, els gustos i les influències viscudes per l´autor durant anys d´activitat creativa

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar