JETHRO TULL

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

JETHRO TULL
FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 GUITAR BCN 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020
GUITAR BCN 2020
GUÍXOLS ARENA_Dimecres, 12 d´agost
22.30 h.
Des de 40 €

Sadly, Jethro Tull has to cancel the concert on the 12th August due to UK Government quarantine restrictions and advisory against travel.

Our apologies to our fans but these matters are out of our hands.

Take care, be safe.

Ian Anderson, Jethro Tull
-------------------------------------------------

Malauradament, Jethro Tull ha de cancel·lar el concert del 12 d’agost (Festival Porta Ferrada 2020) a causa de les restriccions de quarantena del govern del Regne Unit i l’advertiment contra els viatges.

Demanem disculpes als nostres fans, però aquestes qüestions queden fora del nostre abast.
-------------------------------------------------

El reemborsament de l´import de les entrades s´efecturà automàticament a la mateixa targeta des de la qual es va fer el pagament.
-------------------------------------------------

Van ser els primers, amb permís de King Crimson, en popularitzar el «rock progressiu» i, en conseqüència, grups com Dream Theater i Porcupine Tree, els han tingut sempre en un autèntic pedestal. Jethro Tull, amb el carismàtic flautista i cantant Ian Anderson encara al capdavant, visiten Porta Ferrada amb un generós repàs als discos més prog del seu catàleg: Stand Up, Benefit, A Passion Play, el conceptual Thick As a Brick i, per descomptat, l’encara imbatible Aqualung, amb puntals del gènere com Locomotive Breath o Song for Jeffrey. Vells discos de vinil en doble carpeta de cartró, publicats entre 1969 i 1973, que van marcar un dels períodes màgics del rock dels anys 70 i que la banda britànica, protagonista d’un flamant sold out el febrer passat a Barcelona en el marc del Guitar BCN, defensa des d’una condició d’incontestable clàssic i amb l’acompanyament de videoprojeccions. Amb 52 anys de carrera i una trentena d’àlbums d’estudi publicats, Jethro Tull ha provat fortuna amb el blues, el folk, el jazz-rock, la música electrònica i el rock dur (Crest of a knave, l’any 1987, va ser capaç, fins i tot, d’arrabassar un Grammy a Metallica!), però són els discos del seus prog years els que, cinquanta anys després, brillen amb més esplendor. Cita amb la història!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Concerts relacionats

Compartir: