ELS AMICS DE LES ARTS
El senyal que esperaves

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

ELS AMICS DE LES ARTS
AJORNAT: nova data, 17 d´octubre
20:30 h.
Des de 22 €

Els canvis acostumen a ser motor per a coses noves. Després de passar de quatre a tres membres —Eduard Costa va abandonar el grup l´any passat per a centrar-se en una nova etapa professional—, Els Amics de les Arts tornen reforçats i convençuts de la nova etapa que comença. Ho fan amb un nou disc sota el braç, mantenint l´essència de grup ben viva després de 10 anys de trajectòria i una discografia amb cinc referències. Sense dubte, el trio barceloní ha aconseguit ser una banda de referència de la música en català contemporània gràcies a les lletres creatives de les seves cançons i un pop ballable i juganer marca de la casa que ha aconseguit ser popular i intergeneracional. Cançons com Jean-Luc, Ja no ens passa, Louisiana, El seu gran hit i Les coses son un valuós llegat que sustenta tot el que està per venir.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar