ESPAI POP!
Two Door Cinema Club + Manel + La Casa Azul

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

ESPAI POP!
FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020
Cancel·lat
Des de 45 €

Early bird des de 35€ (Entrades exhaurides)
SLEEPY BIRD des de 40€ (Entrades exhaurides)

20:30h Manel

22:15h Two Door Cinema Club

00:00h La Casa Azul 

 

Punteria melòdica, gust per l’electrònica i una manera d’entendre la vida, en resum, allunyada de mal rotllos i lamentacions. Tot això, i moltes altres coses, uneix als tres protagonistes del nostre primer Espai Pop! Els nord-irlandesos Two Door Cinema Club, formats per tres ex-companys d’escola capaços de revolucionar els festivals on toquen, s’estrenen a les comarques gironines amb les cançons del seu quart disc, False Alarm, i singles tan poderosos com What You Know i Something Good Can Work. Manel, per la seva banda, que fa quatre anys ja ens van fer vibrar amb les cançons de Jo Competeixo, tornen a Porta Ferrada amb l’arriscat -però irresistible!- Per la bona gent, amb el qual s’han reafirmat com un dels grups més imprevisibles i juganers del país. I, finalment, Guille Milkyway i La Casa Azul, que a finals d’any van ser aclamats com a Déus del Pop en una gira mexicana i que, amb una posada en escena espectacular, ens presenten un treball que va ser destacat en moltes llistes del millor de l’any passat: La Gran Esfera. Tres grups, tres idiomes, tres maneres de viure el pop.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar