JOSÉ LUIS PERALES
Festival ARTS d´Estiu

JOSÉ LUIS PERALES
AJORNAT: nova data, 7 d´agost 2021
22 h.
Des de 40 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així l´accés al nou concert.

*També oferim la possibilitat d’obtenir un cupó amb el mateix import de les seves entrades, per utilitzar-ho en el pagament de qualsevol altre dels nostres concerts. El pot demanar a https://ticketchange.oneboxtds.com/ durant els pròxims 15 dies.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides. Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a atencionalcliente@theproject.es

José Luis Perales anuncia gira de comiat al costat de la publicació de Mirándote a los ojos, un compendi de 3 discos i 35 cançons regravades sota la supervisió, producció i arranjaments del seu fill Pablo.

La gira amb la qual l´artista dirà adéu als escenaris, Baladas para una despedida, recorrerà tota la geografia espanyola i Amèrica.

Què es pot afegir a hores d´ara de la grandesa artística de José Luis Perales, dels seus milions de discos venuts al món durant cinc dècades, amb més de cent discos d´or i  platí fins a data d´avui?

Més enllà dels premis, les innombrables versions hagudes i per haver en idiomes diversos: anglès, francès alemany, italià, rus, grec, xinès, japonès, àrab... Perales dóna una lliçó de puresa, de l´art de la senzillesa. Els que el van descobrir i estimar en el seu dia l´estimaran encara més ... I joiosos vosaltres els que aneu a conèixer per fi la revelació d´un autor, un artista universal.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar