OMAR SOSA & YILIAN CAÑIZARES AGUAS TRIO CON GUSTAVO OVALLES

ESPECTACLE REALITZAT (0000)

OMAR SOSA & YILIAN CAÑIZARES AGUAS TRIO CON GUSTAVO OVALLES
Cancel·lat
20.30 h.
10€

D’acord amb la nova normativa de contenció del Coronavirus decretada pel Govern de la Generalitat de Catalunya, el concert d´OMAR SOSA & YILIAN CAÑIZARES AGUAS TRIO CON GUSTAVO OVALLES previst a la Sala BARTS queda ajornat al 18 de novembre, a la mateixa sala i la mateixa hora.

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides. Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a devoluciones@theproject.es

**** **** **** ****

El pianista cubà resident a Barcelona Omar Sosa presentarà el pròxim 25 de març a la sala BARTS (20.30h) el seu AGUAS Trio, amb la també cubana Yilian Cañizares al violí i la veu i el veneçolà Gustavo Ovalles a la percussió. Definit com un suggeridor grup que barreja l´arrel afrocubana amb la música clàssica i el jazz, AGUAS suposa una fecunda aliança de dues generacions d´artistes cubans que viuen fora de l´illa i reinterpreten les seves tradicions d´una manera tan subtil com singular. El concert, amb entrades a 10 euros, és possible gràcies al generós mecenatge de la Fundació de Música Ferrer-Salat.

AGUAS Trio està dedicat a Oshun, divinitat del panteó ioruba i reina de les aigües dolces, fonts, rius i rierols. La seva música està inspirada en la increïble influència de l´aigua, sinònim de vida, energia i força: els seus poders ocults, les seves infinites transformacions i el procés implacable i constant de destrucció i creació. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar