SERGIO DALMA
Gira 30... y tanto

SERGIO DALMA
CONCERTS ESTEL·LARS
AQUEST CONCERT PERTANY A:
CONCERTS ESTEL·LARS
AJORNATS: noves dates, 24 i 25 d´abril 2021
Consultar
Des de 24 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així el mateix emplaçament per les noves dates.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides abans del 12 de juny. Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es

....

Dissabte, 5 de setembre
-> Dissabte, 
24 d´abril de 2021 - 21 h.

Diumenge, 6 de setembre
-> Diumenge, 25 d´abril de 2021 - 19 h.

30... y tanto és l´àlbum que celebra els 30 anys de carrera d´una de les veus més icòniques del nostre país, la de Sergio Dalma.

Com no podia ser d´altra manera, el llançament precedeix el començament de la seva nova gira, de títol homònim. El cantant anuncia ara les primeres dates i ciutats del seu tour per Espanya.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar