ESTOPA
Gira Fuego - 20 Aniversario

ESTOPA
AJORNAT: nova data, 14 de maig 2022
Parc del Fòrum
21 h.
38 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

D’acord amb la nova normativa de contenció del Coronavirus decretada pel Govern de la Generalitat de Catalunya, i per tal de garantir la màxima seguretat en la seva celebració, el concert d´ESTOPA previst al Parc del Fòrum el 15 de maig queda ajornat al 14 de mayo de 2022, al mateix espai a la mateixa hora.

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així l´accés al nou concert.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides abans del 6 de maig de 2021. Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es indicant nom comptet i número de referència de la compra.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar