OT 2020 BARCELONA

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

OT 2020 BARCELONA
Cancel·lat
21:30h
Des de 33€

* POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ DE LES ENTRADES

Rebràs automàticament la devolució de l´import de les entrades en els propers dies en el mateix mitjà de pagament amb què vas realitzar la compra.

Si vas adquirir les entrades de manera presencial en un Centre d´El Corte Inglés i vas pagar en efectiu o amb Targeta regal has de sol·licitar la devolució de les entrades a través de l´email venta_entradas@elcorteingles.es adjuntant el localitzador i les dades de la compra o anar a un centre comercial d´El Corte Inglés amb servei de venda d´entrades quan la situació ho permeti.

Si vas adquirir les entrades en una Agència de Viatges El Corte Inglés, t´hauràs d´adreçar a la seva web www.viajeselcorteingles.es i omplir el formulari amb les dades de la compra.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar