OT 2020: DÍSELO A LA VIDA

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

OT 2020: DÍSELO A LA VIDA
25 i 26 de juliol
17 h. - 21 h.
Des de 33 €

Anaju, Anne, Ariadna, Bruno, Eli, Eva, Flavio, Gèrard, Hugo, Javy, Jesús, Maialen, Nia, Nick, Rafa i Samantha oferiran durant dos dies un espectacle inèdit a Madrid (25 i 26 de juliol) per a tots els incondicionals del programa, una oportunitat única per veure els 16 concursants d´Operación Triunfo 2020 en directe sobre l´escenari, amb la direcció musical de Manu Guix i la direcció artística d´Ivan Labanda.

OT2020: Díselo a la vida  comptarà amb públic presencial reduït i públic virtual des de tots els racons de món amb opció d´interactuar amb els 16 artistes durant el concert. Un espectacle audiovisual molt original, en el qual cada dia el públic se sorprendrà amb música en directe, vídeos amb contingut inèdit, merchandising exclusiu i discos signats personalitzats.

*Entrades per assistir en persona ja a la venda.

*Codis per presenciar el show en streaming, tant visionat com interactiu, ja a la venda.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar