MIGUEL POVEDA

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

MIGUEL POVEDA
FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020
Dimecres, 19 d´agost
22:30h
Des de 28€

Miguel Poveda - En Concierto tracta d´acostar el so que més ha caracteritzat al cantaor, el de la diversitat musical encara que fent servir com a arrel i música protagonista  el flamenc més tradicional. En aquest viatge per l´univers Poveda trobarem la seva tirada pel Cante Flamenco, la poesia, la cançó andalusa, fins i tot algunes de les seves composicions més recents. El seu carisma, compromís social i la passió que bolca sobre un escenari converteixen els seus concerts en una experiència única d´amor a l´art ia l´emoció.

El flamenc de el nou segle no es pot entendre sense Miguel Poveda. El seu espectacular timbre i quejio fa tremolar els fonaments més arrelats de el flamenc per adaptar-se a la seva veu i formar notes que agermanen les cançons d´ahir i d´avui, donant-li un sentit únic a l´espectacular capacitat d´interpretar cada cançó o poema. La veu de Miguel Poveda és la definició perfecta de sentiment, estructura cada matís per arribar a racons inhòspits del receptor. És arriscada en la seva entonació i forta en la seva mesura. Al llarg d´aquests 30 anys ha sabut madurar amb elegància i fer que les cançons creixin amb ell.

Aquest artista, Premi Nacional de Música de 2007, Premi Nacional de Cultura 2011 de Catalunya, Premi de la Càtedra de Flamencologia de Jerez, Medalla d´Andalusia el 2012 i fill adoptiu de Sevilla i la seva província, fill predilecte de Badalona, ​​entre molts guardons més, ha sabut construir la seva carrera amb amor, constància, esforç i sota la inspiració dels grans de la música. Sense fronteres de gènere i amb la llibertat com a bandera ha passejat els seus diferents espectacles per mig món i ha recollit el reconeixement que li ha atorgat la crítica i el públic amb gratitud i la senzillesa que el caracteritza.

A la seva discografia, avalada per més de 14 discos, s´afegeix, sota el nom de El tiempo pasa volando (2018), la seva última producció, un disc doble amb el seu propi segell Carta Blanca Records amb el qual ha aconseguit recentment el Disc d´Or. Una obra que tanca la trilogia que va començar en el mateix any amb EnLorquecido, la seva obra més compromesa i personal al voltant de la poesia de l´genial Federico García Lorca. Amb els seus treballs anteriors, arteSano (2012), va obtenir el Disc d´Or i amb Coplas del Querer (2009) va ser guardonat amb 3 premis de la música, alhora que va obtenir un Disc d´Or i de Platí. El seu espectacle és variat en intencions, podent interpretar el flamenc més pur amb una naturalitat sorprenent fins a posar música a sonets oblidats de postguerra.

Acompanyat de palmes, piano o cajón fa de la improvisació un art i de cada concert una festa recorrent pals, estils i cançons que van néixer per ser interpretades per una ànima com la seva. Perquè Miguel Poveda no és artista, és música.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir: