PABLO LÓPEZ
Piano i veu

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

PABLO LÓPEZ
Diumenge, 2 d´agost
22:30h
Des de 28 €

El seu primer disc, amb el qual ja va aconseguir un disc d’or i una nominació a millor nou artista en els Grammy llatins, s’anomenava Once historias y un piano. I així, amb un piano, però amb moltíssimes altres històries, ens visita Pablo López, un dels grans referents del pop espanyol actual. Dotze anys després d’haver-se donat a conèixer amb cançons -El patio, La mejor noche de mi vida, Hijos del verbo amar...- que són ja una part important de la banda sonora de nombroses vides, l’artista malagueny continua transmetent amb la seva música elevades dosis de naturalitat, sentit de l’humor i llibertat. Amb un nou disc previst per aquests pròxims mesos del qual ja en coneixem un irresistible primer single (Mariposa), Pablo López arriba a Sant Feliu de Guíxols amb la voluntat de demostrar, com ja ha fet altres vegades, que, amb 88 úniques tecles, és capaç de fer-nos viure vetllades realment inoblidables. Sentiment pur! 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar