RAMON CARDO & tRAÇ 60’s Quartet
+ Txenia

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

RAMON CARDO & tRAÇ 60’s Quartet
FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020
Divendres, 28 d´agost
Plaça Abadia
20:00h
Des de 10€

El saxofonista Ramon Cardo, un dels referents del jazz a l’Estat espanyol, emprèn un nou projecte des del 2019 amb tRAÇ, trio de piano empordanés dedicat a la interpretació tant dels grans noms del jazz modern com a la composició pròpia.

El repertori escollit es composa de standards de la dècada de 1960. Compositors canònics del jazz de la segona meitat del segle XX com Thelonious Monk, Charles Mingus, John Coltrane, Wayne Shorter o Herbie Hancock, a qui tRAÇ havia revisitat en monogràfics, són glossats en aquesta ocasió en formació de quartet. Aquesta interpretació enérgica i fidel a la sonoritat i caràcter original dels temes va debutar, rebent una calurosa acollida, al Sunset Jazz Club de Girona l ́abril de 2019.

Abans, Txenia aportarà un toc indie i sofisticat amb la seva fusió del pop i música electrònica, que no oblida la presència d’elements orgànics, les lletres profundes i els sons descontextualitzats. 

Ramon Cardo, saxo tenor 
Josep Perxés, piano

Oriol Casadevall, contrabaix 
Marc Clos, bateria

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar