SÍLVIA PÉREZ CRUZ - JAVIER COLINA
Duo

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

SÍLVIA PÉREZ CRUZ - JAVIER COLINA
52 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
52 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2020
Dijous, 29 d´octubre
20 h.
Des de 20 €

Sílvia Pérez Cruz inicia el seu Retrat d’Artista amb una de les seves propostes més estimades, el duo amb el contrabaixista Javier Colina, amb qui el 2011 va enregistrar el disc En la imaginación. Un projecte en principi molt amarat del filin cubà que s’ha anat estenent incorporant-hi cançons pròpies de la cantant de Palafrugell i repertori brasiler. Una nit íntima de la mà de dos artistes que firmen una entesa musical corprenedora. No és estrany: Colina és un dels grans especialistes mundials de l’art del duo, com bé demostren les seves memorables col·laboracions amb Tete Montoliu i Bebo Valdés. I al costat de Sílvia Pérez Cruz el miracle, sens dubte, es repeteix. Benvinguts, comença el viatge.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Sílvia Pérez Cruz, veu i guitarra
Javier Colina, contrabaix
Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar