UTE LEMPER
Rendez-vous with Marlene

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

UTE LEMPER
52 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
52 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2020
Cancel·lat
20 h.
Des de 18 €

Lamentem comunicar que, a causa de la situació actual, el concert d´UTE LEMPER previst al Palau de la Música Catalana el 5 de novembre queda cancel·lat.

Comunicat oficial: "Desgraciadamente Ute Lemper ha decidido cancelar sus dos conciertos en España tras las últimas novedades sobre el estado de alarma, los cambios de horarios y los cierres perimetrales de comunidades autónomas.  Y SOBRE TODO desea transmitir a sus fans su deseo de actuar en Barcelona en 2021, una vez que la situación se haya normalizado".

El reemborsament de l´import de les entrades s´efecturà automàticament a la mateixa targeta des de la qual es va fer el pagament.

El Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona 2020 continua, no obstant, amb els seus concerts programats, sempre seguint fil per randa les instruccions de les autoritats sanitàries i la reducció d’aforaments demanada.

**** **** **** ****

El 1988, Ute Lemper va rebre el premi Molière per la seva interpretació al musical Cabaret a París. La premsa descobria aleshores una jove cantant alemanya que donava vida a cada cançó d’una manera molt punyent. Les comparacions, ai, eren inevitables, i tothom parlava d’una nova Marlene Dietrich. Avergonyida, Lemper va decidir escriure a Dietrich, que vivia a París, per disculpar-se davant de tant d’enrenou amb les comparacions entre elles. La resposta de Dietrich, al final d’una vida plena de pel·lícules, música, col·laboracions increïbles, històries d’amor i les vicissituds d’una estrella tant a l’Alemanya prenazi com a Hollywood, va ser una conversa telefònica de tres hores que Lemper recupera ara per bastir un concert antològic en què ens recorda la inoblidable veu de Lili Marleen.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Ute Lemper, veu
Mathias Daneck, bateria
Cyril Garac, violí
Vana Gierig, piano
Romain Lecuyer, baix

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar