MARTA SÁNCHEZ - RALPH ALESSI

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

MARTA SÁNCHEZ - RALPH ALESSI
52 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
52 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2020
AJORNAT: nova data pròximament
20 h.
27 €

La pianista madrilenya establerta a Nova York Marta Sánchez i el trompetista Ralph Alessi es van conèixer a la New York University, on ella va estudiar un màster en Jazz Piano Performance. Durant aquest període, la pianista va fer classes amb Alessi, i tots dos van dedicar molt de temps a explorar diferents maneres de com es pot tocar a duo. Membres també del quartet Open Can juntament amb Michael Formanek i Mark Ferber, en aquesta visita Sánchez i Alessi ens proposaran un concert en què la improvisació oberta es barrejarà amb els estàndards del jazz.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Marta Sánchez, piano
Ralph Alessi, trompeta

 

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar