SANT ANDREU JAZZ BAND
Del gospel al swing

SANT ANDREU JAZZ BAND
52 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
52 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2020
Divendres, 27 de novembre
20 h.
Des de 15 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

«Aquest concert és molt especial perquè és el primer en què celebrem els nostres 15 anys de vida com a Sant Andreu Jazz Band (2006-2021)», explica Joan Chamorro, director, fundador i ànima incansable d’aquest miracle en forma de big band que ha estat un dels protagonistes indiscutibles de les dues últimes dècades del jazz a Catalunya. «Farem un repertori de música vocal que, com diu el títol, anirà del gospel al swing –continua Chamorro–. A més a més, enregistrarem el concert, en el qual hi participaran convidats molt especials com les germanes Andrea i Carla Motis, Èlia Bastida, Josep Traver, Ignasi Terraza i Joan Monné, que és l’arranjador de tota la música de la nit.» Perquè, a pesar de tot, estem de festa. Per molts anys, Sant Andreu Jazz Band!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar