CHARLIE CUNNINGHAM

CHARLIE CUNNINGHAM
GUITAR BCN 2021 GUITAR BCN
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2021
GUITAR BCN
AJORNAT: nova data, 22 d´octubre
20 h.
Des de 18 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així el mateix emplaçament al concert.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides abans del 16 de febrer. Si les va comprar al canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es indicant el nom complet i el número de referència de la compra.

*****

Tot el que Londres té de fred i gris, el té de càlid i preciosista aquest jove veí de la city: Charlie Cunningham. La seva mirada folk en la línia de José Gonzalez, Damien Rice o Ben Howard segueix avançant amb fermesa, regalant perles per fer una mica més bonics els matins i els capvespres.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
Compartir: