JOAN MIQUEL OLIVER
15 anys de Surfistes en càmera lenta

JOAN MIQUEL OLIVER
GUITAR BCN GUITAR BCN 2021
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN
GUITAR BCN 2021
Dijous, 8 d´abril
21 h.
Des de 20 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Ara fa quinze anys naixia iCat, s’emetia el primer Polonia a Tv3, encara faltaven dos i tres anys pels debuts d’Els Amics de les Arts i de Manel, moria Rocío Jurado i Joan Miquel Oliver publicava el seu primer disc en solitari, Surfistes en càmera lenta. A més de dos els podria semblar que es tractava d’un petit divertimento per part del músic de Sóller, ja que en aquell moment el seu grup, Antònia Font, vivia un moment particularment dolç.

El que ha passat després --els anys i els discos--, certifica Surfistes en càmera lenta com l’inici d’una carrera personal sòlida, amb un cançoner que ens oferia i ens ofereix vistes privilegiades del retrovisor del gran Emerson Fitipaldi, tot saltant des de la foguera marciana instrumental de Soy un lo-fi a un Pícnic tan efímer com feliç.

IMPORTANTE: Los menores de 16 años sólo podrán acceder al recinto acompañados de su padre, madre o tutor legal autorizado. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (ver documentos adjuntos) debidamente impresa y cumplimentada.

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar