FERRAN PALAU
Presenta Parc

ESPECTACLE REALITZAT (2021)

FERRAN PALAU
GUITAR BCN 2021
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2021
Dissabte, 24 d´abril
18.30 h. / 20.30 h.
Des de 18 €

ATENCIÓ: Per tal de mantenir tots els protocols d´horari, la segona sessió de FERRAN PALAU a la sala BARTS -prevista a les 21 h.- començarà a les 20.30 h.

Dissabte, 24 d´abril
BARTS - 20.30 h.

IMPORTANT: Les entrades adquirides per a les 21 h. SERAN VÀLIDES pel nou horari.

*****

Des del moment en què Ferran Palau va decidir prendre el camí en solitari i deixar enrere els seus dies a el front d´Anímic, la seva creativitat va experimentar una enorme acceleració. De fet, el seu concert a BARTS serà l´ocasió per presentar en exclusiva les seves noves cançons, ja que té prevista la publicació immediata de Parc (2021), el seu cinquè àlbum. Una oportunitat única, i un privilegi per als primers que creuin la porta, per gaudir del seu univers personal, dominat per les paraules màgiques, els sentiments purs, les melodies tímides i les atmosferes protectores del pop.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar