BELY BASARTE

BELY BASARTE
GUITAR BCN 2021
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2021
Divendres, 18 de juny
21 h.
Des de 20 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Des que va penjar els seus primers vídeos a YouTube, Bely Basarte ha recorregut un camí llarg i s´ha situat en poc temps com una de les compositores amb més subscripcions al seu canal i, per tant, una de les estrelles més estimades de l´indie-pop acústic espanyol. Les seves cançons es fiquen sota la pell i et embruixen: el 2020 va publicar el seu segon disc, , El camino que no me llevó a Roma,, i aquí mostrava un estil més evolucionat i madur, amb una producció detallista, en el qual no faltaven les seves lletres intimistes de sempre, recolzades en la seva inseparable guitarra. Ara és el moment de perllongar la fascinant comunió que manté amb el seu públic en un concert que serà com si en l´aire surés poesia: per unes hores, podràs evadir-te de la realitat i refugiar-se en la seva emocionant món flotant.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar