ARNAU GRISO
Acústico

ESPECTACLE REALITZAT (2021)

ARNAU GRISO
GUITAR BCN 2021
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2021
Dimecres, 24 de març
Palau de la Música Catalana
20 h.
Des de 18 €

El secret d´Arnau Griso salta a la vista: està en l´humor de les seves lletres, a la frescor de les seves melodies, fins al punt que se´ls ha proclamat com els reis indiscutibles del bon rotllo, en els millors comunicadors d´alegria, esperança i ganes de viure en aquests temps tan complicats. El seu retorn als directes en el marc de Guitar BCN serà en format acústic, per primera vegada al Palau de la Música, i vindrà carregat de sorpreses i estímuls: cançons noves, entusiasme desbordant, tots els ingredients per sortir d´allà amb un somriure d´orella a orella.

IMPORTANT: els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar