ANDRÉS SUÁREZ

ANDRÉS SUÁREZ
GUITAR BCN 2021
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2021
Divendres, 7 de mayo
20.30 h.
Des de 18 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Es defineix com un honest artesà de la cançó. Fidel a aquest principi, Andrés Suárez ha anat construint una carrera en què cada disc amplia la seva profunditat, cada vegada més pura i poètica. Suma ja sis àlbums d´estudi, entre els quals estan l´aclamat Moraima (2013), un dels seus esforços més rodons, i l´últim llançament en aquest passat 2020, que de tan personal que és només hi havia una opció per al títol: Andrés Suárez , el seu propi nom. Pel so de Suárez no passa el temps -uns acords, uns versos lírics, un missatge càlid-, i per això estrenarà les seves cançons en el millor entorn possible, el seu debut al Palau de la Música. Allà gaudirem de l´encís instantani del seu directe, un raig de bellesa entre la foscor quotidiana. Aquesta és la tercera vegada que actua al Guitar, i al ritme que progressa, segur que no serà l´última.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar