MARTA SOTO

ESPECTACLE REALITZAT (2021)

MARTA SOTO
GUITAR BCN 2021
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2021
Divendres, 14 de maig
20.30 h.
Des de 16 €

Per Marta Soto, el gran trampolí de difusió ha estat YouTube: va començar a penjar versions dels seus temes favorits -peces d´Antonio Orozco o Vanesa Martín-, i el suport en xarxes socials dels artistes als quals havia homenatjat va ser immediat. Això li va obrir la porta de la discogràfica Warner, i des de llavors no ha deixat de créixer cançó a cançó. Arribats a 2021, i després de tres anys d´intensa activitat discogràfica, Marta Soto també té ja a punt el seu directe, que ens desvetllarà al festival juntament amb un grapat de noves cançons en primícia en la calor de la sala BARTS. Un concert recollit, intens, comunicatiu, en el qual apreciarem per què és la cantautora jove amb més projecció de país.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar