MALA RODRÍGUEZ
Lujo Ibérico Unplugged

ESPECTACLE REALITZAT (2021)

MALA RODRÍGUEZ
GUITAR BCN 2021
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2021
Divendres, 19 de març
20.30 h.
Des de 20 €

María Rodríguez, encara que es faci dir La Mala, sempre ha estat la millor en el joc del rap espanyol, i en els seus més de 20 anys de trajectòria -que van començar amb Lujo ibérico, un disc que avui té aura llegendària- no ha deixat de traçar una evolució sòlida que li ha permès seguir sempre a primera fila, sense por que els aires de la moda o els canvis generacionals li desplacin del seu centre dominant. El secret del seu èxit està en la seva imponent presència escènica i la força de les seves lletres, així com el seu encert a barrejar elements de flamenc entre beats contundents. I com a mostra de la seva personalitat camaleònica tenim el seu imminent concert a BARTS, l´estrena absoluta de Lujo Ibérico Unplugged, una revisió acústica del seu debut i alguns temes posteriors o inèdits amb el suport únic d´un guitarrista. El hip hop com mai ho havies escoltat.

IMPORTANT: els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar