LILDAMI

LILDAMI
GUITAR BCN 2021
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2021
Dissabte, 5 de juny
20.30 h.
Des de 18 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

A Lildami se li queda petita l´etiqueta trap. La seva ambició va més enllà d´una fórmula estereotipada, i això fa que la seva música tingui un abast aclaparador que expandeix els límits i els estereotips amb els que s´han vingut associant les músiques urbanes de nova generació, i també la producció de l´escena catalana. En la seva recepta especial hi ha espai per a moltes coses, que combinades de manera imaginativa -experiments amb ritmes i exploració de textures en la veu, ritmes ben marcats, melodies senzilles i enganxoses-, obren el miracle: porta tres anys en el joc, i encara no ha conquistat el seu límit. Lildami, a més, fa servir un codi propi: canta en català, reflecteix la manera de parlar del carrer, i evita associar les músiques urbanes als estereotips del sexisme i les drogues. Una veu positiva, amb una actitud poderosa i un so novíssim: ara que arriba l´hora del directe i de la presentació del seu nou disc, Viatge en espiral, és l´hora de saber a què sona el futur.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar