ZIGGY ALBERTS
Searching for freedom, the livestream

ESPECTACLE REALITZAT (2021)

ZIGGY ALBERTS
GUITAR BCN 2021
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2021
Divendres, 26 de març
Live streaming
11 h.
15 $(USD)

El cantant i compositor australià Ziggy Alberts anuncia el seu concert d´emissió en directe mundial, searching for freedom, the livestream.

Amb una producció a gran escala i un ambient intencionadament íntim, aquest live streaming mundial celebrarà i presentarà el seu cinquè disc de llarga durada que aviat es publicarà, searching for freedom.

Searching for freedom, the livestream s´emetrà en directe a fans de tot el món des del Tivoli de Brisbane el divendres, 26 de març, a les 11 del matí (hora espanyola). Després del concert, tots els compradors tindran podran tornar a veure l’espectacle on-demand durant 48 hores. 

En aquest primer show de llarga durada des del 2019, podreu sentir l´emoció d´estar amb en Ziggy en un ambient íntimista.

La plataforma també compta amb una funció ‘Rooms’, per unir-vos a amics de tot el món i veure el concert plegats. A més, els compradors d’entrades tindran accés preferent al merchandise exclusiu de l´artista, a la venda durant tot l’espectacle.

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar