IVÁN FERREIRO + XOEL LÓPEZ
La Noche Atlántica

IVÁN FERREIRO + XOEL LÓPEZ
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dijous, 5 d´agost
21.30 h.
Des de 25 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Dues eminències de l’escena indie espanyola dels últims vint anys, Iván Ferreiro (de Vigo) i Xoel López (de la Corunya), coprotagonitzen, en exclusiva per a Porta Ferrada, la Nit Atlàntica. Divuit anys després de la dissolució de Los Piratas, Ferreiro ha aconseguit forjar-se una carrera en solitari amb nou referències que, ara, amb l’espectacle Cuentos y Canciones (2004-21), reconstrueix entre anècdotes, vivències i bon humor. Xoel López, per la seva part, ex-membre d’una altra formació de referència del pop gallec, Deluxe, abraça noves sonoritats a Si mi rayo te alcanzara, un quart disc en solitari amb sintetitzadors, atrevides capes vocals i ritmes llatinoamericans assimilats durant els cinc anys que va passar vivint a l’altra punta de l’Atlàntic. A més de l’origen, els uneix el talent i una capacitat natural per connectar amb l’audiència. Iván, Xoel... i a volar!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar