SEBASTIÁN CORTÉS

ESPECTACLE REALITZAT (2021)

SEBASTIÁN CORTÉS
Diumenge, 6 de juny
20.30 h.
Des de 16 €

Sebastián Cortés és un dels artistes revelació de la temporada amb més de 300K oients mensuals a Spotify, on s´ha posicionat en més de 30 playlists d´Espanya i Llatinoamèrica amb temes com Dos x TresMe Da La Vida o Borracho. Sumant milions d´escoltes en diversos dels seus temes.

La Posada (El Faro / Altafonte) és el tema més pop, fins i tot l´aposta més ballable, de Sebastián Cortés fins a la data. Una col·laboració amb Alba Reche que va sorgir des de l´admiració mútua, d´una manera orgànica, amb una química a l´altura de grans duets de la música pop.

El vídeo (dirigit per Guillermo de Córdova i Poul Nissen reforça el missatge de la cançó: l´expressió d´una generació que entén la sexualitat des de la naturalitat, des de la diversitat, sense etiquetes.

En aquest primer dia de l´llançament La Posada ha aconseguit superar les 100K escoltes a Spotify, les 80K visualitzacions a YouTube i ser número 1 directe a Itunes Espanya.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
Compartir: