LA OREJA DE VAN GOGH
Un susurro en la tormenta

LA OREJA DE VAN GOGH
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dijous, 12 d´agost
22:00h
Des de 25€
COMPRAR ENTRADES (>>)

Sí, el 2020 també va tenir moments de celebració. I, entre aquests, hi figura el retorn, quatre anys després del seu últim treball (i, també, de la seva última visita a Sant Feliu), de La Oreja de Van Gogh, un grup que, disc rere disc, gira rere gira, ha esdevingut un dels referents més icònics del pop espanyol i, també, de l’Amèrica Llatina. Un susurro en la tormenta, número 1 en la llista d’àlbums més venuts d’uns quants països, presenta Pablo, Haritz, Xabi, Álvaro i Leire en la seva versió més íntima, recollida i personal, amb cançons de primera magnitud (Abrázame, Durante una mirada...) destinades a engreixar el cada vegada més imponent catàleg d’èxits de la banda donostiarra. Vint-i-cinc anys després de la seva formació, La Oreja de Van Gogh són un grup exquisit de pop adult i un far indiscutible de la nostra història musical recent. La seva nova gira presenta nou repertori i escenografia. I, com les anteriors, tampoc l’oblidaràs.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar