LA LOCOMOTORA NEGRA
Gira de comiat

LA LOCOMOTORA NEGRA
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Diumenge, 8 d´agost
22:00h
Des de 25€
COMPRAR ENTRADES (>>)

La institució jazzística més gran del país diu adeu als escenaris coincidint amb els cinquanta anys del seu debut, aleshores en format quintet, a l’antiga Cova del Drac del Carrer Tuset de Barcelona. La Locomotora Negra, amb el sempre entusiasta Ricard Gili a la sala de màquines, s’acomiada després de firmar treballs emblemàtics del jazz a Catalunya (per exemple, Hey, Mr Landlord!, enregistrat fa quasi quaranta anys amb el cantant i trombonista Gene Connors), homenatjar ídols com Louis Armstrong i Duke Ellington, col·laborar amb figures com Bill Coleman i Benny Waters i construir una elaborada cantata amb textos de Salvador Espriu (He mirat aquesta terra). Un viatge de mig segle en què la big band dirigida per Ricard Gili, integrada des del primer dia per músics amateurs (entre els seus instrumentistes  hi ha enginyers, arquitectes, biòlegs, publicistes, informàtics i advocats), ha encomanat de jazz clàssic i genuí a unes quantes generacions de catalans. El final d’aquest trajecte trepidant a ritme de swing s’acosta. Propera parada... Sant Feliu de Guíxols!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar