QUARTET BROSSA

QUARTET BROSSA
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Divendres, 20 d´agost
Plaça Abadia
20:00h
15 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Amb la missió de portar a l’escenari músiques que, en alguna època de la història han estats menystingudes o, directament, considerades execrables, el Quartet Brossa ha promogut alguns dels projectes musicals més reeixits dels últims quinze anys a Catalunya: col·laboracions amb Astrud, Pinker Tones i Maika Makovsky, recuperació de les cançons de les brigades internacionals i les que van sobreviure a l’holocaust, homenatges a Joan Sales i Segundo de Chomón... Motius més que suficients, tots ells, per celebrar quinze anys de trajectòria amb un espectacle que inclou la participació de diversos convidats.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar