ITACA BAND
GREC 2021

ITACA BAND
Divendres, 30 de juliol
20.30 h.
COMPRAR ENTRADES (>>)
Un grup nascut a Montcada i Reixac i que ha esdevingut una de les grans  referències de la música festiva d’arrel rock repassa la seva discografia en un format diferent, despullat i acústic. L’emoció, feta música.
 
Bona música, himnes i ritmes contundents… Són els ingredients secrets d’una formació dedicada a ritmes festius que van des de l’ska, el reggae i els sons llatins fins al punk rock i que connecta amb l’audiència des dels primers moments. Protagonitzen uns concerts que impliquen el públic fins al punt que les seves actuacions gairebé es converteixen en karaokes de masses.
 
Vitals i energètics, llancen amb les seves cançons un missatge de transformació social, de reivindicació permanent que han dut per escenaris d’Itàlia, França, Portugal i Alemanya, però també del Japó, l’Índia o el Nepal. El seu últim disc fins avui és La lengua de los pájaros (2019), que va aparèixer en plena pandèmia, cosa que va fer impossible la gira prevista de bon principi.
 
La crisi sanitària, però, els ha fet concebre un espectacle íntim i diferent, una Gira a-simptomàtica que interpreten en un format musical reduït que aconsegueix que la interpretació acústica mantingui la força del directe convencional, afegint-hi mil i un matisos. Espereu-vos un viatge pel bo i millor de la discografia del grup, uns temes interpretats amb veu, guitarra, contrabaix i bateria especialment arranjats.
 
IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.
Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar