IGNATIUS FARRAY, VALERIA ROS I PABLO IBARBURU
Por fin juntos

IGNATIUS FARRAY, VALERIA ROS I PABLO IBARBURU
SALAT 59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
SALAT
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Divendres, 9 de juliol
22:00 h.
Des de 15€
COMPRAR ENTRADES (>>)

Aquestes tres bèsties de l´humor pugen junts a l´escenari per primera vegada en aquesta funció especial creada únicament pel Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols. Més de 90 minuts per gaudir de l´humor més directe i irònic. Valeria ens parlarà de ser dona, còmica i milf (autodenominada així per ella mateixa) en plena expansió de el moviment feminista. Pau Ibarburu no defraudarà amb els seus infames imitacions, les seves divertides anècdotes i la contínua exploració de les seves confuses emocions. I d´Ignatius, és complicat que t´expliquem què farà perquè és impredictible, i a més, qualsevol cosa que et diguem no li farà justícia.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar