SÍLVIA PÉREZ CRUZ
Abril 2020

ESPECTACLE REALITZAT (2021)

SÍLVIA PÉREZ CRUZ
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dissabte, 17 de juliol
22:00h
Des de 20€

L’últim any de Sílvia Pérez Cruz no ha fet més que reafirmar-la com una de les nostres grans dames mediterrànies de la cançó: disc en directe gravat amb Marco Mezquida al Blue Note de Tòquio; un altre de ben emotiu i polièdric, Farsa (Género Imposible), amb cançons que dialoguen amb la dansa, el teatre, el cinema o la poesia; i Abril 2020, un magnífic espectacle construït a partir dels regals en forma de precioses cançons que la cantant palafrugellenca va brindar a amics i amigues durant el confinament i que, després d’haver-se estrenat l’abril passat al Festival Jazz de Barcelona, desembarca aquest estiu a Sant Feliu de Guíxols. Pérez Cruz teixeix, en aquest projecte, noves complicitats amb músics emergents del país i homenatja, de pas, un altre abril memorable: el que, l’any 1974 a Portugal, va veure néixer la Revolució dels Clavells. Talent empordanès per a una de les nits que, de ben segur, més costarà d’oblidar d’aquesta 59a edició.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar