KENNY GARRETT
Sounds from the Ancestors

KENNY GARRETT
53 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
53 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA
Dilluns, 22 de novembre
20.30 h.
36 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

¡Torna un dels grans saxofonistes del jazz al festival, Kenny Garrett, the real Kenny G! Amb nou disc sota el braç, Sounds from the Ancestors, el número 20 de la seva carrera i el cinquè per la discogràfica Mack Avenue. Un disc amb el qual Garrett vol recordar la música de la seva infantesa a Detroit (jazz, R&B i gospel) i tot l’univers sonor que l’ha envoltat des d’aleshores. «La idea inicial era mirar d´evocar alguns dels sons musicals que recordo de quan jo era nen: música que eleva l´esperit, com ara John Coltrane i A Love Supreme, Aretha Franklin i Amazing Grace, Marvin Gaye i What´s Going On, i el vessant espiritual de l´església», diu el saxofonista. També hi ha homenatges a músics que l’han acompanyat en la seva vida professional com Tony Allen, Art Blakey, Roy Hargrove i Chucho Valdés, qui, per cert, serà aquella nit a Barcelona per tocar l’endemà al Palau i segur que no es perdrà el concert del seu amic…

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Kenny Garrett, saxo alt

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar