ROGER MAS i LA COBLA SANT JORDI

ESPECTACLE REALITZAT (2021)

ROGER MAS i LA COBLA SANT JORDI
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dijous, 15 de juliol
22:00 h
Des de 10€

IMPORTANT: El concert de ROGER MAS I LA COBLA SANT JORDI previst al Guíxols Arena tindrà lloc al Teatre Auditori Municipal -Carrer de Callao, s/n- el mateix dia a la mateixa hora.

MOLT IMPORTANT: Les entrades adquirides pel Guíxols Arena NO SERAN VÀLIDES per accedir al recinte. Abans del concert rebrà per e-mail les seves noves localitats corresponents al Teatre Auditori Municipal.

*****

Sant Feliu de Guíxols és la capital de la sardana 2021 i, per celebrar-ho, Porta Ferrada proposa un dels experiments amb cobla més reeixits del què portem de segle a Catalunya: l’aliança entre Roger Mas, un dels grans noms de la cançó contemporània del país, i la sempre intrèpida Cobla Sant Jordi, que ja suma gairebé quaranta anys d’història, una vuitantena d’enregistraments d’obres diverses i reconeixements com el Premi Ciutat de Barcelona. Agafant, com a punt de partida, les cançons d’alta volada literària del solsonenc, entre les quals algunes de les ja històriques Cançons Tel·lúriques, així com diferents joies de tradició europea, Roger Mas i la Cobla Sant Jordi revifen un projecte que conjuga la sonoritat de doble canya i metall ajustat amb l’habitual acompanyament instrumental del cantautor. Una aventura irresistible que, deu anys després de la seva estrena, continua emocionant com el primer dia.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.  

Documents Adjunts
Compartir: