VIC MIRALLAS
Gira Crucidramas

VIC MIRALLAS
Dijous, 4 de novembre
16 Toneladas (Valencia)
21 h.
Ant. 16 € / Taq.18 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Vic Mirallas presenta en directe el seu nou disc Crucidramas que verála llum a l´octubre via Warner Music.

Vic Mirallas ha viscut la música des de molt petit. Després de rebre formació clàssica, li van donar una beca per estudiar música a Berklee (Boston-EUA), una de les escoles més prestigioses del món. Va ser allà on el director artístic d´Alejandro Sanz el va descobrir i des de llavors està girant per tot el món com a saxofonista i corista en els seus concerts.

Els seus singles acumulen milions de reproduccions a les plataformes digitals i en alguns d´ells han col·laborat artistes de la talla de Camilo, Don Patricio, Juancho Marqués, MARO, Muerdo i Bely Basarte, entre molts altres.

El so de Vic Mirallas beu de la música urbana, el pop, l´electrònica i fins i tot del jazz i té influències clares d´artistes com James Blake, Tom Misch, Jamie Cullum, John Mayer o Jacob Collier, entre molts altres.

PERFILS DIGITALS: Spotify | Instagram | Youtube

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Vic Mirallas: veu i saxo
Pau Figueres: guitarra
Lluis Borrell: baix
Rodrigo Hernández: bateria
Adri González: teclat
Àlex Carretero: tècnic de so
Toni Llobet: tècnic de llums
Documents Adjunts
Compartir: