ELS AMICS DE LES ARTS
Final de gira El senyal que esperaves

ELS AMICS DE LES ARTS
CONCERTS ESTEL·LARS
AQUEST CONCERT PERTANY A:
CONCERTS ESTEL·LARS
10 i 11 de desembre
21 h.
Des de 20 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

10/12 - Entrades exhaurides

11/12 - Nova data a la venda!

Els Amics de les Arts baixen temporalment dels escenaris per preparar un nou disc i treballar un espectacle de teatre musical que presentaran al Teatre Poliorama. Abans de marxar, però, faran un dels concerts de comiat a la Sala BARTS, imperdible per als seguidors de la banda i per tots aquells que coneixen els impactants i festius directes del grup o els que encara no hagin tingut l´oportunitat de gaudir-ne. 

Amb més de quinze anys de trajectòria i amb un posicionament únic en la música catalana, Els Amics de les Arts van publicar el seu últim treball El senyal que esperaves en plena pandèmia i van acompanyar-nos des de casa en temps de confinament. En el moment que va ser possible, es van adaptar a les noves formes de música en directe i van fer concerts quan encara semblava impossible fer-ne, mantenint-se dalt dels escenaris fins i tot en les èpoques més difícils.

Després de gairebé dos anys de gira poc convencional, i després de rebre el premi Enderrock 2020 a Millor Disc de Pop, s´acomiaden temporalment dels escenaris amb un concert on conviuran alguns dels seus nous temes amb d´altres ja clàssics que revisiten, com Jean Luc, 4-3-3 o Louisiana o Els Camps de Cotó.

Un concert per dir el ‘fins aviat´ que mereix un dels grups més estimats pel públic de casa nostra i demanar-los que tornin quan abans!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Documents Adjunts
Compartir: