BRATIA

ESPECTACLE REALITZAT (2021)

BRATIA
53 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2021
AQUEST CONCERT PERTANY A:
53 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2021
Divendres, 19 de novembre
19.30 h. / 21.30 h.
Des de 10,18 €

“La riquesa musical dels Balcans i l´energia i l´elegància del jazz manouche, units pel nomadisme de la música gitana crea una proposta única, un món sonor, una germanor. Com el propi nom d´origen eslau ho indica....BRATIA.” 

Bratia, la banda Barcelonina, neix de la necessitat del contrabaixista serbi establert a Barcelona, Ivan Kovacevic, d´unir dos mons musicals en una trepidant proposta. 

L´infinit món sonor dels països balcànics i l´energia, sobrietat i precisió del jazz manouche unificats pel nomadisme de la música gitana crea un còctel explosiu que no deixa a ningú indiferent…  

Com un dels pilars de l´emblemàtica banda Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, Kovacevic, amb l´experiència acumulada durant anys en més de 35 països, juntament amb els seus dos companys de batalla, el percussionista grec Stelios Togias i el violinista tarragoní Pere Nolasc Turu, s´embarca enaquesta aventura formant un quintet amb dos guitarristes experimentats en el llegat de Django Reinhardt. El mallorquí Biel Ballester, artista que porta anys arrasant escenarisa tot el món amb el trio sota el seu nom i Victor Paradis, de procedència canadenca, jove promesa que en poc temps s´ha convertit en un imprescindible de la música en la capital catalana. 

La mescla entre la música tradicional dels Balcans, Europa de l´est i Orient Pròxim amb el llenguatge de les cançons pròpies del conjunt, fa d´aquest quintet una proposta única, un univers sonor, una germanor. Com el propi nom d´origen eslau ho indica… BRATIA  

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Fotògraf/a Anònim/a

Ivan Kovačević, contrabaix
Pere Nolasc Turu, violí
Victor Paradis, guitarra manouche 
Biel Ballester, guitarra manouche 
Stelios Togias, percussió

Documents Adjunts
Compartir: