GIUSEPPE CAMPISI QUARTET

ESPECTACLE REALITZAT (2021)

GIUSEPPE CAMPISI QUARTET
53 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2021
AQUEST CONCERT PERTANY A:
53 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2021
Dijous, 25 de novembre
19.30 h. / 21.30 h.
Des de 10,18 €

L´experiència de tocar jazz i música improvisada en un format com el quartet és emocionant i exigent al mateix temps: la naturalesa d´un conjunt petit posa el focus en la interacció, en la comprensió de les idees dels altres, en la recerca d´una direcció en comú.

Amb aquesta idea en ment, durant aquest últim any el contrabaixista italià Giuseppe Campisi ha anat escrivint música nova, que és interpretada per un grup excepcional de el qual formen part alguns dels músics més destacats de la scena jazz de la península: Santi de la Rubia al saxo tenor, Jaume Llombart a la guitarra i Roger Gutiérrez a la batería.

Aquest encontre resulta en un vibrant repertori de música original i arranjaments, que és el punt de partida perquè el grup expressi la seva creativitat i porti la música a llocs nous i imprevisibles.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Fotògraf/a: Anònim/a

 

Giuseppe Campisi: contrabaix, composició
Santi de la Rubia: saxòfon tenor
Jaume Llombart: guitarra
Roger Gutiérrez: bateria

Documents Adjunts
Compartir: