UNDERPOOL 5.2
Presentació del CD “Underpool 5.2

ESPECTACLE REALITZAT (2021)

UNDERPOOL 5.2
53 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2021
AQUEST CONCERT PERTANY A:
53 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2021
Diumenge, 28 de novembre
19.30 h. / 21.30 h.
Des de 10,18 €

Després de la bona rebuda  del seu primer disc i d’una llarga gira de concerts el grup va decidir tornar a l’estudi per enregistrar el material que forma part d’aquest segon volum. L’objectiu era deixar constància de l’evolució que ha  tingut aquest quartet format per quatre elements en equilibri, capaços de desenvolupar un llenguatge i un so singulars, que defineixen una personalitat musical inconfusible. 

 Com en el disc anterior cada un dels membres del grup han aportat els originals que formen part d’aquest segon volum que ha estat enregistrat a l’Estudi UnderPool.

Un cop més aquests quatre tòtems de l’escena jazzística nacional han mostrat la seva qualitat a l’hora d’interpretar una música que sense renúncies  emociona i commou als que l’escolten, demostrant que els llenguatges contemporanis també tenen un lloc important en el nostre panorama musical.    

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Fotògraf/a Anònim/a

 

Gorka Benítez, Saxòfon
Roger Mas, piano
Martín Leiton, contrabaix
Ramón Prats, bateria

 

Documents Adjunts
Compartir: