CHUCHO VALDÉS BAND

ESPECTACLE REALITZAT (2008)

CHUCHO VALDÉS BAND
40 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2008
AQUEST CONCERT PERTANY A:
40 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2008
Diumenge, 16 de novembre
Teatre-Auditori Sant Cugat
19.00 h.
42 €

Tres setmanes després d?inaugurar el 40è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona en companyia del seu pare, a qui amb tres anys ja volia imitar al piano, Chucho Valdés es tornarà a fer valer com ?el millor pianista del món? (Bebo dixit) amb dos concerts a Viladecans i a Sant Cugat. En aquest cas, però, emparat per una banda fortíssima com poques a l?hora de casar el jazz amb la música cubana. Es tracta del seu magistral quartet habitual més la seva germana Mayra Caridad i quatre metalls amb els quals Chucho explora i manté el llegat que ell mateix va crear amb Irakere. Chucho multiplicat per nou, com si diguéssim. Vertigen.

Chucho Valdés, piano Lázaro Rivero, bajo Yaroldy Abreu, percusión Juan Carlos Rojas, batería Mayra Caridad Valdés, voz Germán Velazco, saxo alto Carlos Manuel Miyares Hernandez, saxo tenor Alexander Abreu, trompeta Maikel Gonzalez, trompeta

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar