FIESTA PRK-DE CAJÓN!

ESPECTACLE REALITZAT (2009)

FIESTA PRK-DE CAJÓN!
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2009
AQUEST CONCERT PERTANY A:
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2009
Divendres, 16 de gener
La [2] - Apolo
20.00 h.
6 € anticipada / 10 € taquilla
Semblava impossible que no existís encara cap concurs de calaix. Però és que aquest instrument peruà es va integrar al flamenc tot just fa un quart de segle. I ho va fer Rubem Dantas, quan formava part del sexteto de Paco de Lucía. És un honor contar amb la presència de tan llegendari percusionista brasiler en aquesta 2ª Festa-Concurs De Cajón! PRK i tot un orgull haver estat pioners en aquesta iniciativa, que en la passada edició va assolir un excel·lent nivell. Després d´una renyida competició, es va alçar amb el primer premi Manuel Masaedo, un granadí de pares argentins de tan sols 18 anys. Aquest any, a més, s´incorpora Farruquito al jurat que decidirà el veredicte.
TAGS

Noticies relacionades

  • CONCURS PRK-DE CAJÓN!: INSCRIPCIÓ

    Després de l´èxit de la passada edició, torna el concurs PRK-De Cajón! al Festival de Flamenc de Barcelona amb Farruquito com a membre del jurat.
    10/12/2008
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar