ESCUELA DE ARTE
EL CARPETA baile
Dirección artística FARRUQUITO

ESPECTACLE REALITZAT (2009)

ESCUELA DE ARTE<BR><i>EL CARPETA</i> baile<br>Dirección artística FARRUQUITO
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2009
AQUEST CONCERT PERTANY A:
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2009
Dissabte, 21 de febrer
L´Auditori Sala 2
20.00 h.
20 €
?La sorpresa d´aquesta nit flamenca va ser el ball de El Carpeta, un fenomen de tot just 11 anys?, escrivia Ramón Rodó a La Vanguardia el passat novembre. Ara torna protagonitzant l´espectacle Escola d´Art, dirigit pel seu germà Farruquito. Ambientat en un aula d´ESO i amb clara vocació didàctica, al costat de El Carpeta ballen la seva germana Alegria i altres tres nens (Dieguito, Bernardi i Lolo). Intervé a més el propi Farruquito, encara que no ballant: dirigeix des de l´escenari com si fos un mestre d´escola impartint classes. Estrena absoluta i espectacle familiar en tot el sentit de la paraula.
NIÑOS: MANUEL FERNANDEZ MONTOYA ( CARPETA) bailaor ALEGRIA FERNANDEZ MONTOYA ( ALEGRIA) bailaora MANUEL LOZANO FERNANDEZ (LOLO) bailaor BERNARDINA MOLINA PERZ (BERNARDI) bailaora EZAQUIEL MONTOYA JIMENEZ ( XANITO) cantaor MUSICOS: MANUEL FERNANDEZ GALVEZ (PARRILLA, GUITARRISTA) SIMON ROMAN MONTERO ( CANTAOR) JOSE LUIS DE LA CRUZ FLORES (PEPE D PURA, CANTAOR) ISIDRO SUAREZ NAVAS ( PERCUSION) ENCARNACION ANILLO SALAZAR (CANTAORA) ANA MARIA VIZARRAGA JIMENEZ (CANTAORA) FRANCISCO JESUS GUERRERO FONTAO (GUITARRISTA)
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar