THE BLIND BOYS OF ALABAMA
Els Grans del Gospel

ESPECTACLE REALITZAT (2009)

THE BLIND BOYS OF ALABAMA<br><i>Els Grans del Gospel</i>
41 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2009
AQUEST CONCERT PERTANY A:
41 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2009
Divendres, 20 de novembre
Palau de la Música Catalana
21 h.
22 a 48 €

Formats en un centre per cecs afroamericans l?any 1939, The Blind Boys of Alabama (amb l?entusiasta Jimmy Carter, cantaire fundador, encara al capdavant) no únicament personifiquen les essències més genuïnes del gospel, sinó que, mitjançant versions d?artistes com Macy Gray i Prince, han tingut un paper cabdal a l?hora de renovar-lo. A casa seva ja no deuen tenir espai per encabir-hi més premis Grammy, i els seus telèfons no paren de rebre trucades de músics (entre ells Ben Harper i Peter Gabriel) que volen col·laborar amb ells. Ningú els pot discutir que, per longevitat però també per les impressionants aliances que es continuen establint entre les seves veus i els seus cors, ells són els més grans. The Blind Boys of Alabama: una trobada amb la història i la llegenda. Jimmy Carter, Bishop Billy Bowers i Ben Moore, veu Eric Ricky McKinnie, bateria Joey Williams, guitarra Tracy Pierce, baix

Con tu entrada también tendrás acceso gratuito al Taller de Gospel del 22 de noviembre. Amb la teva entrada també tindràs accés gratuït al Taller de Gospel del 22 de novembre.

Web de l´artista
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar