ANTONIO CANALES
& AMADOR ROJAS
Mano a mano

ESPECTACLE REALITZAT (2010)

ANTONIO CANALES<br>& AMADOR ROJAS<br><i>Mano a mano</i>
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2010
AQUEST CONCERT PERTANY A:
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2010
Dissabte, 13 de març
Palau de la Música Catalana
21.00 h.
24 a 48 €

Per més que el seu impulsiu geni li hagi pogut de vegades jugar dolentes passades amb algun company de professió, Antonio Canales sempre ha donat suport als nous valors del ball com si de la seva pròpia família es tractés. Com en el seu moment amb Sara Baras o Juan de Juan, Canales dóna ara l´alternativa a Amador Rojas. Al més pur estil torer. Mano a mano, taló amb taló, mestre i jove revelació ballaran junts acompanyats per sis músics en un duel artístic que promet fer saltar espurnes del sòl del Palau. De formació autodidacta, Amador Rojas va fer gala d´un precoç temperament a l´iniciar-se en la companyia de Salvador Távora i recentment ha enlluernat amb la seva encarnació de la pintora Frida Kahlo, en l´aclamada obra Kahlo Caló. Bailaores: Antonio Canales Amador Rojas Músics: Jesús del Rosario, guitarra Nino Jiménez, guitarra Miguel de la Tolea, cantaor Antonio Rubio, cantaor Lucky Losada, percussió Eloy Heredia, flauta Coreografia: Antonio Canales i Amador Rojas Música: Jesús del Rosario Idea i guió: Lucho Ferruzzo Disseny llums i escena: Juan Carlos Osuna

Web de l´artista

Noticies relacionades

  • DE CAJÓN! MASTER CLASS: AMADOR ROJAS

    Després del seu pas pel Palau de la Música al costat del gran Antonio Canales, el bailaor Amador Rojas oferirà una Master Class el diumenge 14 de març.
    09/03/2010
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar